Litúrgia i pietat

Adoració diürna

Adoració diürna

És un grup de persones que es comprometen a fomentar la pregària d’adoració i a fer una hora de pregària davant el Santíssim a l’església de Sant Francesc cada dimecres, afavorint que moltes persones puguin entrar i resar una estona.

Equip de Litúrgia

Equip de Litúrgia

Vetlla per les celebracions litúrgiques (organistes, directors de cants, lectors, escolans, culte, etc.) tot ajudant a la participació intensa, personal i comunitària de la parròquia i de la Catedral.

Schola Cantorum

Schola Cantorum de Terrassa

Va ser creada l’any 1905 per fomentar la participació en el cant gregorià a les celebracions. Actualment participa en diverses celebracions a la Catedral i a diòcesi, entre altres a la Dominica Laetare a la parròquia de Sant Pere.

Capella de Música

Capella de Música de la Catedral

Va ser creada l’any 2007 i participa en les celebracions solemnes de la Catedral al llarg de l’any, especialment per Nadal i Pasqua.

Voluntaris del temple

Voluntaris del temple

És un grup de persones que vetllen pel temple i acullen i atenen totes les persones que hi entren, especialment durant els matins.

Apostolat de l’Oració

Apostolat de l’Oració

És una associació present des de l’any 1885 i que fomenta la pregària diària a l’Església com a fonament de tota l’acció pastoral. Distribueix la seva activitat a partir de les intencions mensuals de pregària que el Sant Pare proposa per a tota l’Església.

Capella de la Sagrada Família

Visita domiciliària de la Capella de la Sagrada Família

És un grup que promou que les capelletes de la Sagrada Família passin per les llars i d’aquesta manera fomentar la devoció a la Sagrada Família i demanar la seva protecció per les famílies.

Confraria del Sant Crist

Confraria del Sant Crist

És una associació erigida l’any 1667 i actualment està formada per homes i dones que organitzen cada any la processó del Via Crucis el Divendres Sant pels carrers de la ciutat, recuperada des de l’any 2007, amb la imatge del Sant Crist i la Pietat.

Grups d’Oració i Amistat

Grups d'Oració i Amistat

Són presents a la parròquia des dels seus inicis, l’any 1969. Actualment hi ha tres grups que es reuneixen mensualment per fomentar la pregària comunitària i personal així com la convivència i la fraternitat dels seus membres.

Tota la informació sobre els columbaris a la Catedral: