Adults

Grup d’iniciació cristiana

Catequesi per a adults

Grup de catequesi per a adults que s’acosten a la vida cristina, on també es fa la preparació per rebre el sagrament de la confirmació.

Aprofundiment de la fe

Grup d'aprofundiment de la fe

És un grup de formació de persones adultes que es reuneix mensualment per tractar temes d’Església i de la societat.

PAC

Proyecto Amor Conyugal

Tres grups de matrimonis (segons edat i realitat familiar) per descobrir la bellesa d’aquest sagrament seguint el mètode Proyecto Amor Conyugal, basat en les catequesis de la Teologia del Cos de sant Joan Pau II.

Pares del 5.5

Pares del 5.5

És un grup que vol ajudar els pares a la formació cristiana i l’educació dels infants a través de la missió dels pares i les famílies.

Grup d’Espiritualitat de matrimonis del Sant Esperit

Grup d’Espiritualitat de matrimonis del Sant Esperit

Està format per matrimonis i va ser fundat per Mn. Joan Puig. Té com a finalitat la formació permanent cristiana en la família, amb projecció apostòlica i vinculat sempre a la vida de l’Església i la comunitat parroquial.

Cursets de Cristiandat

Cursets de Cristiandat

Són presents a la nostra parròquia des de l’any 1956. Es tracta d’un moviment de nova evangelització que té com a finalitat que els seus membres, particularment allunyats, prenguin consciència de ser persones i se situïn en un clima d’amistat que vol ajudar a viure amb entusiasme la Bona Nova de Déu que en Crist ens estima.

Grup Avant

Grup Avant de la Federació de Cristians de Catalunya

Va ser refundat l’any 1976, hereu del grup anterior que existí entre els anys 1932 i 1936. Promou la formació  cristiana i el compromís enmig de la societat dels seus membres d’una manera organitzada. Organitza, des del 1984, el Concurs Bíblic de Catalunya.

Tota la informació sobre els columbaris a la Catedral: