Notícies

Propostes per viure l’Any de Sant Josep

  1. Promoure el coneixement de la figura de Sant Josep a partir de la lectura i reflexió de la carta apostòlica Patris Corde del papa Francesc.
  2. Organitzar les conferències quaresmals per tal d’aprofundir en la figura de Sant Josep com a intercessor, suport i guia en temps de dificultat: el 17 i el 24 de març a les 19.00 h.
  3. Dedicar sessions de formació a la catequesi d’infants i d’adolescents i en els grups de joves i adults per presentar i aprofundir en la figura de Sant Josep.
  4. Afavorir la devoció a Sant Josep a través de la difusió de les pràctiques dels set diumenges de Sant Josep (a partir del 31 de gener i fins al 14 de març, cada diumenge a les 19.45 h) i la novena a Sant Josep (del 10 al 18 de març a les 19.45 h).
  5. Potenciar la pregària davant la imatge de Sant Josep i demanar la seva intercessió davant les necessitats i els mals que afligeixen la nostra societat.
  6. Fomentar la devoció de les capelletes de la Sagrada Família a les llars de les famílies i demanar la seva protecció.
  7. Solemnitzar d’una manera especial les festes de Sant Josep en les celebracions litúrgiques.

Festa Major de Terrassa

Amb motiu de la Festa Major de la ciutat de Terrassa, la Catedral ha organitzat els següents actes: Celebracions de la Missa: Missa de vigília

Mostra

Tota la informació sobre els columbaris a la Catedral: