Celebració del Corpus Christi

El diumenge dia 2 de juny Mons. Saiz Meneses va presidir la missa a les 19h. a la Catedral amb motiu de la Solemnitat del Corpus Christi. El poble fidel omplí el temple. Concelebraren Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar, i un bon nombre de preveres. Assistiren els seminaristes de la diòcesi.

En la seva homilia, el Sr. Bisbe remarcà el sentit de la celebració a partir de la invitació del Senyor als deixebles: "doneu-los vosaltres de menjar". Recordà que en el context actual de crisi econòmica i de crisi de sentit per moltes persones, aquesta invitació del Senyor és encara més urgent. Avui hi ha veritable fam de pa, de vida i de Déu. Els seguidors del Senyor han de fer de la seva vida una ofrena agradable a Déu tot vivint el servei als germans i la caritat fraterna, com recorda el papa Francesc.

Des de la parròquia a través de la Comissió de Corpus s’agraeix la col·laboració de tantes persones i grups que van ajudar a dignificar la celebració de la Solemnitat del Corpus Christi. Enguany han fet catifes florals  l’Esplai 0.5 i els Joves del Núm. 5, el Col.legi Airina, el Col.legi La Vall i el Club Valira, la Asociación Cultural Andaluza Amigos de la Santa Cruz de Canjáyar, la Hermandad del Rocio de Terrassa,  els veïns del Carrer Cardaire, l’Escola Petit Estel La Nova, el Centre Cultural El Social, el grup de Pares 5.5 i el Seminari Diocesà de Terrassa. A més s’ha comptat amb la col·laboració de la Capella de Música de la Catedral, l’Associació de Veïns del Centre, Par- Ill Catering, Fustes Solanelles, Eco Equip i les floristeries La Selva, Gras, Oliveras i Art Verd.