bloc de parroquia

Diumenge de Rams

L'horari de les celebracions del Diumenge de Rams és:

- dissabte, dia 19 de març:

   Benedicció de Rams i Missa a 2/4 de 7 de la tarda (Missa familiar) i 2/4 de 8 del vespre

- diumenge, dia 20 de març:

Trobada diocesana d'escolans

El dissabte dia 22 de febrer el Seminari Diocesà ha organitzat la VII Trobada diocesana d'escolans. Entre altres han participat escolans de la nostra parròquia i Catedral, acompanyats pels mossens i seminaristes de la parròquia. En un ambient fraternal i divertit, han participat en diverses proves d'una gimcana i han assistit a la missa presidida per Mons. Cristau. A la tarda ha tingut lloc el fi de festa amb l'animació a càrrec d'en Pau Tarruell.

Campanya Contra la Fam

Des de fa més de 50 anys Mans Unides treballa, com a entitat d’Església, per eradicar la fam del món en una triple dimensió: la fam de Déu, la fam de menjar i la fam de cultura. Enguany, l’Arxiprestat de Terrassa, amb totes les seves parròquies, comunitats i institucions eclesials, ha assumit un projecte concret de Mans Unides a l’altiplà peruà, a la província de Chucuito.

Felicitació de Nadal

La parròquia del Sant Esperit i Catedral de Terrassa us desitja a tots un Sant Nadal!

Pastorets de l'Esplai

El diumenge dia 22 de desembre va tenir lloc la representació dels Pastorets organitzada per l'Esplai 0.5 de la parròquia, en el Saló d'Actes de l'Escola Vedruna. Familiar i amics van omplir la sala i van seguir amb interès i fruició la posada en escena d'aquesta activitat tant pròpia del Nadal.[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"98","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"252","style":"width: 245px; height: 120px;","typeof":"foaf:Image","width":"448"}}]]

Horari de les celebracions de Nadal

El dimarts dia 24 de desembre es celebra a 2/4 de 7 de la tarda la Missa familiar de vigília.

A 2/4 de 12 de la nit tindrà lloc la Vetlla de Pregària i a les 12 de la nit el Sr. Bisbe presideix la Missa del Gall amb la participació dels grups de joves.

El dimecres dia 25 de desembre es celebra la missa a les 8 i a les 10 del matí. A les 12 del migdia el Sr. Bisbe presideix la Missa Solemne amb la participació de la Capella de Música i imparteix al final la Benedicció Apostòlica. També es celebra la missa a les 8 del vespre.

Peregrinació diocesana a Roma

Els dies 15, 16 i 17 de novembre ha tingut lloc la peregrinació diocesana a Roma amb motiu de l'Any de la Fe. Ha estat presidida per Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, i han participat entre altres, Mn. Fidel Catalán, Mn. Emili Marlés, i un bon grup de feligresos de la parròquia. La peregrinació ha recorrregut els llocs més importants de la Fe a la ciutat de Roma.

Solidaritat amb Filipines

Càritas de les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica ha obert un compte per vehicular donatius amb motiu del tifó devastador que ha assolat les Filipines. El seu número és:

2100-5000-51-0200052054 EMERGÈNCIA FILIPINES

 

Des de Càritas s’estima que la destrucció massiva causada per “Haiyan” afecta a 9.5 milions de persones. D’elles més de 3,5 milions es troben en un radi de 30 quilòmetres dins la ruta seguida pel tifó. Les comunitats afectades no tenen accés a l’aigua potable, el menjar ni l’electricitat.

 

Convivències de joves a Gisclareny

Els dies 1, 2 i 3 de novembre els joves de la parròquia han realitzat una convivència a Gisclareny. Els ha acompanyat Mn. Emili i han comptat amb la presència dels altres mossens així com del bisbe Salvador, que els va predicar un recés. Han reflexionat especialment sobre el que vol dir no tenir por en la vida cristiana. L'últim dia es van afegir els pares a la missa i el dinar.

El jardí vocacional

Els seminaristes de la diòcesi han iniciat una campanya de recollida de fons per les millores del jardí del Seminari, i convertir-lo d'aquesta manera en un espai adient per la trobada i la convivència. La campanya porta per títiol "El jardí vocacional".

Els donatius es poden fer al següent número de compte: 2100-3385-31-2200087848

Pàgines

Subscribe to RSS - bloc de parroquia